Vacature


Ben jij het commercieel/technisch talent dat de marktpositie van Toppoint Insect Screens verder gaat uitbouwen? Vind jij het een uitdaging om jouw resultaten terug te zien in de winkel? Ben jij creatief, innovatief, commercieel en heb je een goed technisch inzicht? Dan ligt er bij Toppoint Insect Screens een mooie carrière in het vooruitzicht! Toppoint is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raambekleding, verdeeld over 3 divisies: Toppoint Blinds (raamdecoratie), Toppoint Fabrics (gordijnstoffen en gordijnen) en Toppoint Insect Screens (horrensystemen). Dagelijks dragen circa 275 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint inmiddels tot de toonaangevende spelers op de markt. Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt. Voor het verkoopteam in Nederland zijn wij op zoek naar:

 

 

VERTEGENWOORDIGER m/v

Midden en noord NederlandActiviteiten:
Als sales representative ben jij ‘het gezicht’ van Toppoint Insect Screens. Je introduceert ons succesvolle horrenprogramma, denkt met je klanten mee, geeft trainingen en adviezen en zorgt zo voor een succesvolle relatie.

Wij:
Bieden een bij je functie passend salaris, een gedegen opleiding, een prettige werksfeer, en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij:

• Hebt een winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen;
• Hebt werkervaring in een commerciële functie;
• Hebt een gezonde dosis technisch inzicht;
• Hebt goede commerciële eigenschappen en overtuigingskracht;
• Bent woonachtig in de regio Utrecht of bereid te verhuizen?;Herken jij jezelf?
Mail dan je CV naar:rwijnen@toppoint.eu
Toppoint BV – Edisonweg 27 – 6101 XJ Echt – 088 1919 970 - www.toppoint.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij je kennis en ervaring vergroten binnen een internationale onderneming?
Vind jij het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Toppoint Blinds?
Dan ligt er bij Toppoint Blinds een mooie carrière in het vooruitzicht!

Toppoint Blinds in Echt is een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen, gespecialiseerd in de productie en verkoop van raamdecoratie. Dagelijks dragen circa 300 betrokken medewerkers bij aan het succes van ons bedrijf. In de Benelux behoort Toppoint Blinds inmiddels tot één van de toonaangevende spelers op de markt.

Wij verwelkomen mensen die willen groeien en zelf verantwoordelijkheid en initiatief nemen in een omgeving die veel vrijheid biedt. Voor de afdeling productie in onze hoofdvestiging in Echt zijn wij op zoek naar:

 

 

SERVICE MONTEUR


Je bent verantwoordelijk voor de service-afhandeling van onze gehele productassortiment, zowel op locatie ( bedrijven en particulieren) als bij Toppoint. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het beoordelen, repareren en/of monteren van onze producten. Tevens behoort ook de administratieve afwikkeling tot het takenpakket. Het werkterrein omvat de Benelux en Duitsland.

Naast servicewerkzaamheden kun je in piektijden ook worden ingezet op onze productieafdeling.

Binnen Toppoint staat het bieden van een hoog serviceniveau centraal. Deze werkhouding verwachten wij ook van onze nieuwe medewerker(ster).

Heb/ben jij?

• Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau en/of relevante werkervaring;
• Kennis en ervaring met onze producten en eletrokennis is een pré;
• Representatief, klantvriendelijk en commerciele eigenschappen;
• Goede en heldere telefoonstem;
• Accuraat;
• Teamplayer.


Wat bieden wij?
Een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving met een goede werksfeer en passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf?
Mail dan je motivatiebrief en CV naar: hreinders@toppoint.eu
Toppoint BV – Edisonweg 27 – 6101 XJ Echt – 088 1919 970 - www.toppoint.eu